Mentalt forstyrrede voldspiger!

Stakkels, stakkels små unge piger – går i flok og tæsker løs på andre for at få det bedre selv..!

Jamen de er da nogle tabere! Hvor sejt er det lige, at man kommer som pigebande og smadrer et andet mennesker – om de så kender vedkommende eller ej? Og så det der ‘happy slapping’! Er hele verden ved at blive sindssyg??? Det er da en total idiotisk idé, som jeg hverken kan se det seje eller underholdende i. Og skulle jeg nogensinde opdage nogen med en video af et sådant tilfælde – så anmeldte jeg straks personen til politiet. Kald mig bare stikker for det – men jeg er ligeglad, når det kommer til sådan noget gris!  Vi skal ha’ det shit stoppet i en fart! For hvad bliver ellers det næste..?De er jo mentalt ude af balance, og trænger da vist i den grad til at få hjælp. For de har da helt mistet følingen med, hvordan verden fungerer.
De burde decideret få en regulær røvfuld, så de kunne lære, at de skal opføre sig ordenligt, og at det ikke er morsomt at blive udsat for vold. Så er der sikkert nogen, der vil forsvare dem og sige, jamen det kan være de allerede kommer fra et voldeligt hjem. Jamen så skal vi da oss’ ha’ det problem stoppet. Men statikken viser jo, at det egentligt ikke er tilfældet. At de indimellem gør det af ren og skær kedsomhed eller for at føle en eller anden form for samhørighed med dem, de udvøver volden sammen med. Hvis man skal bruge vold mod andre forsvarsløse på den måde, så bli’r jeg bare noget så harm.

Så kan folk sige, jeg bliver en hård mor, eller hvad de nu vil, men min teenager kommer i hvert fald ikke til at te sig sådan. Det er et kæmpe svigt fra forældrenes side, der er tale om her. Jeg håber, de skammer sig! Ét er, at de ikke har gidet give deres børn kærlighed og opmærksomhed nok. Men at de tilmed tillader, at ungen render rundt og skaber sig på den måde – det forstår jeg ikke!

Alle kan komme ud i noget lort, men hvis det var mit barn skulle jeg nok få den adfærd stoppet og få barnet på bedre tanker. Der er jo flere muligheder, og hvis man er helt lost – ja så må man jo be’ systemet om hjælp! Man kan da ikke bare sidde opgivende med hænderne i skødet og sige; “Jamen vi kan ikke styre hende/ham”. Eller “Jamen hendes/hans venner render oss’ rundt ude, og de skal jo ha’ lov til at more sig” Ja sikke en form for morskab! På andre menneskers bekostning! Virkelig flot gået!

Ta’ jer nu sammen folkens, og kom op ad stolen og gør noget!
Det er jeres ansvar, for det er jeres børn – og dermed har I en pligt til at gribe ind! I satte dem i verden – nu må I være jeres ansvar bevidst! Det er på tide!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s