Pressetur til Odense

For noget tid siden var jeg på den første pressetur i laaang tid. Det var helt underligt, men også ganske vidunderligt endelig at komme i gang igen!

Turen gik til Odense for at lave en reportage om Odense Sommerrevy, som kan læses om i APPETIZE’s nyeste magasin udgave.

Nibe Festival blev jo aflyst for andet år i træk – og dog. For plan B bliver afholdt, omend det foregår i nogle ret anderledes rammer og med ekstremt færre mennesker. Jeg synes dog, det er stærkt at festivalsledelsen klør ihærdigt på for fortsat at bevare håbet og festivalen. Det er i al fald et stærkt musikalsk program, som de har sat på plakaten! Og når fodbold kan få lov til at samle tusinder af mennesker, så kan Nive vel også få lov til at samle 1000 testede publikummer.

Om jeg selv ender på Nibe i år er dog ikke bestemt endnu. Det kribler i mig, men omstændighederne er jo anderledes, så ingen ved noget helt konkret endnu. Jeg savner dog mit crew, så om ikke andet så for bare at gense dem!

Jeg satser dog på, at efteråret forhåbentlig byder på nogle flere kulturelle indslag igen for mit vedkommende. I need my life back!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s