Farvel til Blogspot

Foråret har ladet vente på sig i år. Derfor lykkedes det også næsten nattefrosten at slå mit eget forkultiverede citrontræ ud, selvom vi skrev maj måned. Jeg var således nødsaget til at flytte dét, sammen med et par andre planter, indendørs igen. Men nu lader det da endelig til at varmegraderne så småt har vundet kampen. Jeg har i al fald pakket hele vintergarderopen væk og fundet forårsjakkerne frem.

Jeg har desuden valgt at flytte min personlige blog fra Blogspot til WordPress. For Blogspots brugerflade var bare efterhånden så ældgammel, forringet og besværlig. Så jeg gik og overvejede det igennem længere tid. Men datidens travlhed, tilvænning til WordPress og flytning af mine indlæg slog mig lidt ud. Men efter at Blogspot pludselig valgte to gange i træk at slette mine nye indlæg uden varsel, så gad jeg altså ikke mere. Så nu er det farvel til ‘Nutidens Lady Aleta‘ på Blogspot. Jeg håber dog at mine læsere vil tilgive mig dét og stadig følge med her på den nye side.

April og Maj er som regel månederne, hvor de smukke lyserøde japanske kirsebærtræer springer ud. Men de lod dog også vente lidt på sig i år, hvilket sikkert kunne skyldes det kølige forår. Men på trods af tonsvis af regn lykkedes det mig faktisk forleden at fange et par billeder af dem. Jeg har altid elsket dem og syntes at de oser af skønhed og magi. Jeg føler altid sådan en barnlig glæde indeni, når jeg ser dem. Så hvis nogen engang får lyst til at plante et dejligt kirsebærtræ på mit sidste hvilested, når jeg altså en dag ender der, så skal de være velkommen til at gøre dette. Men inden da har jeg dog stadig meget liv at leve, og har forhåbentlig også en god sommer i vente for både mig og mine planter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s