Lidt hurtige griflerier

Der er sket en del, siden jeg bloggede her på siden sidst. Flere indlæg ligger faktisk og venter på at blive færdiggjort. Men de må lige vente lidt endnu. For nu grifler jeg bare lige hurtigt det her indlæg sammen, så jeg kan få blogget om et par ting, som jeg har lyst til at fortælle jer lidt om.

For udover jeg går rundt og overvejer, om jeg er typen der kunne have et vinkøleskab stående inde på kontoret? Eller om jeg skulle skrive en bog om livet i tyverne? Eller om jeg rent faktisk går rundt og bliver lidt for trivelig*, så har jeg faktisk netop lige set tv-serien ‘Undskyld, Norge’ færdig.

Det er en genial mockumentary med Casper Christensen i hovedrollen, som leverer Casper fra ‘Klovn’ for fuld udblæsning med det vildeste plot, der bare stikker mere og mere af for hvert afsnit.

Jeg så de otte afsnit på blot to aftner, og det var både for meget og for fedt på én gang! Det bliver nemlig mere og mere tåkrummende for hvert afsnit, og er ligeså spækket med sjove replikker og indfald som i ‘Klovn’. Så til alle ‘Klovn’-fans vil jeg klart anbefale denne serie, som kan ses på TV3 og Viaplay.

Men inden jeg begyndte på ‘Undskyld, Norge’, så jeg begge sæsoner af true crime-serien ‘Mindhunter’ færdig. En helt anden boldgade, men stadig en tv-serie, som greb mig uden lige. Jeg var simpelthen nødt til at se et par afsnit hver aften. Jeg syntes egentlig, at den var lidt svær at komme i gang med. Men da først jeg havde set et par afsnit var jeg hooked. Serien handler om, hvordan FBI i sin tid begyndte at lave gerningsmandsprofilering baseret på at tale med og studere amerikanske seriemordere inde i fængslet. Jeg håber at der også kommer en sæson 3, men det bliver allertidligst om et år, hvis overhovedet.

For et par uger siden var jeg med APPETIZE til ‘Vi Elsker 90’erne’, hvilket var en virkelig fed oplevelse! Ikke mindst fordi vi kunne stå i pressegraven på første række og se det hele i forbindelse med, at vi skulle optage redaktionelt materiale dernede fra. Folk blev også mere fulde og overgearede som aftenen skred frem, hvilket resulterede i at nogle begyndte at gribe ud efter én, når man gik forbi med kameraet. Men der var vagterne virkelig på dupperne, når det gjaldt, og det var således en helt tryg oplevelse.
Selvom jeg normalt er backstage til andre events, så var denne gang alligevel lidt speciel. For der var lidt mere diva og drama end jeg normalt lige er vant til – men jeg nævner ingen navne.
Men hold nu op hvor var det en varm dag! Det var kalenderårets sidste officielle sommerdag, men det lader det beklageligvis også til at vejret mener. Lidt æv… for jeg håber faktisk stadig på at kunne få et par lune sensommerdage udenfor med en god bog under tæppet.

*Og apropos det ‘trivelige’, så åd Levemanden og jeg en halv Othello lagkage hver på en søndag eftermiddag. Og vi skammede os… kun lidt. For den smagte virkelig godt!

APPETIZE-video fra ‘Vi Elsker 90’erne’ 2019.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s