Mange ufærdiggjorte indlæg

Jeg har efterhånden temmelig mange ufærdiggjorte indlæg til bloggen her. Både fordi jeg indimellem taber den røde tråd, tingene når at blive uaktuelle, mit sprog er i udvikling, eller at jeg simpelthen bare ikke når det. Der er næsten altid run på i min ende.

Som nævnt i tidligere skriv her på bloggen, så jobber jeg jo også for APPETIZE, og det afgiver mange gode og sjove oplevelser, men også på skæve tidspunkter. I sidste uge var jeg f.eks. ude og interviewe Queen Machine en fredag aften, og ja ellers render jeg jo til et væld af koncerter.  I skrivende stund har jeg lige lagt sidste hånd på dette års sidste blogindlæg til Appetize, som hedder The Great Pretender, da det primært har fokus på Freddie Mercury.

Jeg har dog også af og til drukket herlig vin med levemanden og udvekslet volumiøse anekdoter samt produceret til vores podcast-serie ’Levemanden & Skøjteprinsessen’. Det har været sjovt, lærerigt og til tider også lidt småkrævende. Men ikke desto mindre er jeg stolt af, at vi nåede i hus med vores første sæson. Og til dem, der ikke har været inde og lytte endnu – skynd jer

Sigge og jeg hygger os også gevaldigt, og han klarer sig bare så flot trods sine skavanker. Mit hjerte smelter dagligt, når han viser sin hengivenhed og nogle gange er det sågar, som om han forstår hvad jeg siger. Han sidder faktisk i skrivende stund og kræver min opmærksomhed, mens han pokér mig og kigger med på skærmen. For nylig fandt vi ud af, at hans biologiske bror Bimle, som også blev kastreret samtidig med Sigge, var gået bort. Han havde også tandproblemer, men klarede den ikke.

Selvom det virkelig var en sørgelig nyhed, så lettede det i sandhed min samvittighed i forhold til beslutningen om at fjerne Sigges fire fortænder. For havde jeg ikke gjort det, havde Sigge været død nu ligesom Bimle.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s