Søndag og solskin

Så blev det da endelig igen til en søndag, hvor solen skinner og man i ro og mag kan sidde udenfor med sin kaffe og filosofere lidt… og så komme i tanker om at det er længe siden man har blogget på siden her. Jeg har dog blogget meget ovre på Appetize, så det er ikke fordi jeg er gået helt i stå.

Livet som musikreporter føles til tider vildt og lidt stressende. Men det er nu også ofte både sjovt og spændende, og det byder på en masse oplevelser, som ikke er hverdagskost for de fleste. Endnu en Nibe Festival er for mit vedkommende også overstået, og selvom den var fuld af forhindringer (vejarbejde overalt, aflukkede stier, aflyste interviews, forvirring, teknologisk nedbrud), så kom jeg i mål med det jeg ville. Så efter at have holdt en velfortjent sommerferie er jeg atter igen på bloggen derovre og er så småt også i gang med at planlægge efterårets koncertdækning.

Når jeg ikke jobber for Appetize, så bruger jeg tid på at hygge med dyrene på dyreinternatet eller som lektiehjælper online. Det kan nogle dage handle om at geare sig selv op til at gøre det, men jeg fortryder aldrig bagefter, når jeg har brugt tiden derpå. Den rigdom jeg høster tilbage er mere værd end så meget andet, og den luner godt i lykkegas-posen. Eneste problem er dog at jeg ofte gerne vil have nogle af dyrene med hjem, hvilket jeg desværre ikke lige har kapacitet til.

Sidst skrev jeg jo om min podcast. Der er indtil videre udkommet fire afsnit og vi har endelig også fået optaget resten af sæson 1.

Denne sommer oplevede jeg også for tredje gang i mit korte liv at se a-ha optræde på Plænen i Tivoli. Det var en udmærket koncert bortset fra, at lydmanden ikke rigtigt havde styr på sit shit, og at der var alt for mange mennesker stuvet sammen i Inner Circle. Men det der fik mig til at skrive til Københavns Tivoli var dog, at der var chokerende mange mennesker der stod og røg løs og smed tændte skodder i den brandbare græsplæne mellem tusindvis af mennesker og selvom der på pågældende tidspunkt var afbrændingsforbud. Men Københavns Tivoli forsikrede mig om, at der var helt styr på sikkerheden, hvis en storbrand skulle opstå og folk begyndte at trampe hinanden ned i panik. Det må man jo så tolke som man vil. Jeg er i al fald glad for, at jeg ikke lige pt har flere koncertbesøg på programmet derinde, og at jeg næste gang ikke behøver at stå i Inner Circle, da det ikke lige var den fedeste oplevelse i min voksende koncert-erfaring. Der må jeg tilskrive Karolinelund at have bedre styr på den slags samt kun at lukke et passende antal ind, så man har plads til både at trække vejret samt at kunne stå og nyde koncerten.

Min Bedstemor gik desværre bort for kort tid siden, og det har været en underfundig tid siden da. Men nu er hendes livsminder fordelt imellem os, og de broderede billeder, som hhv. min Bedstemor og Oldemor lavede, hænger nu så fint i min eremitage. De har ganske vist ikke nogen økonomisk værdi, men de er fuld af minder, som jeg skatter højt. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s