DMGP’18

I fredags fik jeg at vide, at jeg – inklusiv fotograf Johny – er på listen over akkrediteret presse til Danske Melodi Grand Prix 2018. Det bliver jo vandvittig spændende både at opleve showet live samt at dække det for Appetize.

Fredag eftermiddag gik derfor med redaktionsmøde vedrørende planlægning m.m. og for mit vedkommende gik forberedelserne i gang allerede med det samme forud for det store ståhej, som skal dækkes i næste uge. Det bliver helt vildt, og jeg glæder mig helt sindssygt!
Jeg har næsten altid fulgt med i Melodi Grand Prix. Både det nationale og internationale. Så det bliver noget ganske andet endelig at se det live og komme med bagom kulisserne, hvilket også er noget jeg vil forsøge at formidle ud til Appetizes læsere. Så hvis du vil følge slagets gang med fest, interviews, rød løber, anmeldelse og reportage af selve showet, bør du holde dig opdateret via Appetizes hjemmeside, Facebook og Instagram samt få vores livestreaming og stories dér. Så må vi se, hvor godt jeg jonglerer det. For jeg føler mig da ret debutantagtig i forhold til at dække en så stor begivenhed samt at gå live. Men jeg ser nu også frem til det.

The next big issue er jo så; hvad i alverden skal jeg dog tage på?! Nå, det vil tiden vise, når jeg lige har fået endevendt klædeskabet samt stressbarometeret. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s